Woensdag 24 juli online bijeenkomst voor ouders die gaan scheiden

Wanneer mensen uit elkaar gaan, brengt dit veel emoties met zich mee. Het is een onrustige en onzekere periode waarin ook veel moet worden geregeld. Voor ouders die gaan scheiden organiseren de gemeenten die betrokken zijn bij het Scheidingsplein woensdag 24 juli een online bijeenkomst. Het scheidingsplein is een website met informatie en advies voor mensen die gaan scheiden. Eén van de doelen van scheidingsplein.nl is het voorkomen dat kinderen de dupe van de scheiding worden. De ouderbijeenkomst kan hier bij helpen.

Programma

Twee jongeren met gescheiden ouders delen deze avond hun persoonlijke verhaal voor ouders die eraan denken om uit elkaar te gaan, of al uit elkaar zijn. Zo krijg je een inkijkje in het hoofd en hart van kinderen die betrokken zijn bij een scheiding. Als deelnemer krijg je ook de kans om via de chat vragen te stellen aan de ervaringsdeskundigen. 

Praktische informatie

De ouderbijeenkomst is op woensdagavond 24 juli, van 20.00 - 21.00 uur. Aanmelden voor de ouderbijeenkomst kan via www.scheidingsplein.nl. Meedoen is gratis. Deze avond wordt georganiseerd samen met Villa Pinedo, de stichting voor kinderen met gescheiden ouders.